Calculator Pret

  • Apasă aici pentru calculator preț cutie

Comenzi & Info:

Prin telefon:
0787 313 152 
0784 247 822
Prin e-mail:
comenzi@in-pachet.ro

Adresa: Soseaua Banatului 76, Chitila, Ilfov, România

*In momentul in care este inregistrata o comanda pe site un operator call center o sa va contacteze, pentru confirmarea comenzii, procesare si OK-ul de productie
**Cantitatea minima la o comanda este de 10 cutii

Abonare Newsletter

* necesar

Cum cumpăr

 

ATENȚIE: Prețul per cutie depinde de cantitatea comandată. Pentru a vedea prețul pentru diferite cantități adaugați produsul și cantitatea dorita în coș sau folosiți calculatorul de preț (coloana din stănga).

 

Puteți folosi coșul de cumparaturi pentru produsele existente pe site. În acest caz, în procedura de checkout vi se va da posibilitatea să introduceți adresa de livrare, să alegeți modalitatea de livrare și plată. Vi se va calcula de asemenea și costul de livrare automat.

 

Puteți folosi calculatorul de preț (situat în coloana din stănga) pentru cutii cu dimensiunile dorite de dvs.

 

Alternativ ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail pentru a plasa o comandă.

 

Modalitați de plată

 

Plata prin transfer bancar sau Ordin de Plată (OP)

Dacă alegeți acestă modalitate de plată, vi se for afișa detaliile necesare efectuării transferului. Aceste detalii le veți primi și prin e-mail. În momentul efectuării transferului nu uitați să specificați numarul comenzii și suma totală de plată.

Comanda va fi livrată doar după ce plata este confirmată. Pentru a grăbi procesul, opțional, ne puteți trimite prin e-mail le comenzi@in-pachet.ro confirmarea Ordinului de Plată.


Plata ramburs la primirea produselor

Veți plăti în numerar în momentul în care curierul va livra produsele.

Pentru expedițiile prin curier in afara zonei București-Ilfov se va percepe o taxă de ramburs in valoare de maxim 2% (taxa este stabilită de curier în funcție de propriile politici).

 

Plata in numerar în cazul ridicarii produselor de la sediul nostru