Calculator Pret

  • Apasă aici pentru calculator preț cutie

Comenzi & Info:

Prin telefon:
0787 313 152 
0784 247 822
Prin e-mail:
comenzi@in-pachet.ro

Adresa: Soseaua Banatului 76, Chitila, Ilfov, România

*In momentul in care este inregistrata o comanda pe site un operator call center o sa va contacteze, pentru confirmarea comenzii, procesare si OK-ul de productie
**Cantitatea minima la o comanda este de 10 cutii

Abonare Newsletter

* necesar

Termeni și condiții

- In-Pachet.ro este administrat de XMoveTrans SRL înregistrata la registrul comerțului cu J40/21549/2005, CF: RO18238812

 

- pentru comenzile în afara zonei Bucuresti - Ilfov, costul livrarii prin curier rapid este valabil în principlalele orașe din țara. În cazul în care localitatea dvs. se află în afara ariei de acoperire a firmei de curierat, se pot taxa km suplimentari.

 

- ofertele si prețurile sunt valabile maxim 12 ore


- livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 2 ore si maxim 30 de zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi).


- In-pachet.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.


- preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

 

- imaginile produselor sunt cu titlu informativ.


- toate produsele sunt insotite de factura.


- produsele pot fi returnate, cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. In-pachet.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau/si procesare administrativa din valoarea produsului.


- Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 29 de zile de la data depuneri cererii si a actelor necesare. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat precum si factura cu care au fost achizitionate.