Calculator Pret

  • Apasă aici pentru calculator preț cutie

Comenzi & Info:

Prin telefon:
0787 313 152 
0784 247 822
Prin e-mail:
comenzi@in-pachet.ro

Adresa: Soseaua Banatului 76, Chitila, Ilfov, România

*In momentul in care este inregistrata o comanda pe site un operator call center o sa va contacteze, pentru confirmarea comenzii, procesare si OK-ul de productie
**Cantitatea minima la o comanda este de 10 cutii

Abonare Newsletter

* necesar

Modalități de livrare

 

București și Ilfov:

Pentru comenzile ce depasesc 200 lei + TVA, transportul este gratuit și este este asigurat de autoutilitarele noastre până la locația dumneavoastră.

Pentru comenzile mai mici de 200 lei  + TVA puteti fie ridica produsele de la sediul nostru, fie puteti alege sa vi le livram noi contra sumei de _____ + TVA.

 

Restul țării:

Se poate opta pentru livrare prin curierat rapid cu FAN Courier, prețul fiind afișat în pașii de finalizare a comenzii. Rețineți totuși că prețul livrarii prin curier rapid este valabil în principalele orașe. Pentru zonele neacoperite de firma de curierierat se pot taxa km suplimentari.

Se poate opta pentru ridicarea de la sediul nostru din Bucuresti. Puteți folosi această opțiune și în cazul în care aveți contract cu un curier agreat de dvs. care va face livrarea.

Pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de livrarea Dumneavoastra veți fi contactat la scurt timp dupa preluarea comenzii.