Calculator Pret

  • Apasă aici pentru calculator preț cutie

Comenzi & Info:

Prin telefon:
0787 313 152 
0784 247 822
Prin e-mail:
comenzi@in-pachet.ro

Adresa: Soseaua Banatului 76, Chitila, Ilfov, România

Dragi Clienti

Suntem incantati ca ati ales Cutiile Noastre pentru necesitatile dumneavostra de ambalare !

      - Dupa plasarea comenzii d-voastra unul dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra , fie prin email, fie telefonic!  Scopul nostru este de a ne asigura ca totul este perfect : dimensiunile, cantitatea dorita, informatiile de facturare si cele de livrare .

      - Acest proces nu se opreste aici. Operatorul nostru va va oferi posibilitatea de a confirma comanda ca fiind ferma sau de a adauga sau modifica detalii. Vrem sa fim siguri ca totul este exact asa cum doriti , astfel incat sa va puteti baza pe noi pentru a va oferi ambalajul corespunzator!

Cu drag,
Echipa In-Pachet.Ro

Info

Pentru fiecare model de cutie comandata cantitatea minima este de 10 bucati

Abonare Newsletter

* necesar

Modalități de livrare

 

Instintare Modalitate de livrare


Vă mulțumim că ați ales produsele noastre de calitate și ne pare rău să vă informăm că, din motive tehnice neașteptate, nu mai expediem cutiile prin firma de Curierat incepand cu data de 05.10.2023.
Pentru a vă ușura procesul, vă anunțăm că suntem pregătiți să vă ajutăm prin permiterea Curierului dumneavoastră să vină să ridice comanda direct de la sediul nostru. Astfel, veți putea să vă luați marfa de cutii în cel mai convenabil mod pentru dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul dumneavoastră continuu.
Cu respect,
Echipa In-pachet.ro