Calculator Pret

  • Apasă aici pentru calculator preț cutie

Comenzi & Info:

Prin telefon:
0787 313 152 
0784 247 822
Prin e-mail:
comenzi@in-pachet.ro

Adresa: Soseaua Banatului 76, Chitila, Ilfov, România

Dragi Clienti

Suntem incantati ca ati ales Cutiile Noastre pentru necesitatile dumneavostra de ambalare !

      - Dupa plasarea comenzii d-voastra unul dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra , fie prin email, fie telefonic!  Scopul nostru este de a ne asigura ca totul este perfect : dimensiunile, cantitatea dorita, informatiile de facturare si cele de livrare .

      - Acest proces nu se opreste aici. Operatorul nostru va va oferi posibilitatea de a confirma comanda ca fiind ferma sau de a adauga sau modifica detalii. Vrem sa fim siguri ca totul este exact asa cum doriti , astfel incat sa va puteti baza pe noi pentru a va oferi ambalajul corespunzator!

Cu drag,
Echipa In-Pachet.Ro

Info

Pentru fiecare model de cutie comandata cantitatea minima este de 10 bucati

Abonare Newsletter

* necesar

Oferte speciale

Tipuri carton
În procesul de fabricare folosim diferite tipuri de carton. Cele mai comune tipuri sunt Micro-CO3 (sau Microondul), CO3, CO5 sau CO7. Pentru fiecare tip de carton folosit exista mai multe indicative de valori date de densitatea hârtiei și de dispunerea lor în plan. În acest fel apar subcategorii pe fiecare tip de carton enumerat mai sus. Fieca...
În procesul de fabricare folosim diferite tipuri de carton. Cele mai comune tipuri sunt Micro-CO3 (sau Microondul), CO3, CO5 sau CO7. Pentru fiecare tip de carton folosit exista mai multe indicative de valori date de densitatea hârtiei și de dispunerea lor în plan. În acest fel apar subcategorii pe fiecare tip de carton enumerat mai sus. Fiecare tip este disponibil in culorile Alb sau Natur (maro).
Mai multe

Tipuri carton  There are no products in this category